Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Új termékcsalád: Famegmunkálás

A bevált Norton Clipper minőségben
2020. július 07. 11:33
Hírek, újdonságok
Átfogó megoldásokat kínálunk a famegmunkáláshoz , amely tartalmaz négy anyagterületre körfűrészkorongokat, szúrófűrészlapokat, szablyafűrészlapokat,fúrókoronákat itt ! , valamint két méretben elektromos gérvágó fűrészt itt !.

Alig van más építőanyagnak ilyen hosszú története és hagyománya, mint a fának. A fát évezredek óta használják építésre, mivel a fa sokféle módon felhasználható, és különösen megújuló nyersanyagként is fenntartható. Nem csoda, hogy a faépítés egyre népszerűbbé válik - nemcsak mint design elem. Tehát például a favázas kivitel különösen hatékony és könnyű építési módszer, amely szintén előnyben részesíti a városi lakóterek sűrűsítését emeletek hozzáadásával.A faanyagokat sokmindenre használják mint alapanyag, ezért a famegmunkálási szakembereknek a lehető legátfogóbb eszközökkel kell rendelkezniük. A Norton Clipper most egy teljesen új választékot kínál, amelyet a modern és professzionális faépítés igényeihez igazítottak.Prémium szolgáltatóként az építőiparban végzett minden vágáshoz és köszörüléshez, több mint egy évszázados tapasztalattal a szerszámgyártásban, tudjuk, hogy mi az a nagyszerű fűrészlap vagy gép.Összegyűjtöttük az összes technikai tudést, szakértelmet és több éves tapasztalatot az Ön számára, és beépítettük a Norton Clipper fa-termékcsaládba! Tapasztalja meg a famegmunkáló forgácsolási megoldásokat, amelyek meggyőzik Önt a teljesítmény és a minőség szempontjából.
Alkalmazások: 
Fa és kompozitok:
A fa és kompozit anyagok, például kemény és lágy fa, falemezek, OSB, MDF és HDF számára teljes  a Norton Clipper átfogó sorozatot kínál gyűjteményében a felhasználók számára.Itt !
 
 
Multimaterial:
Kifejezetten a különféle anyagok rugalmas felhasználására kifejlesztett Norton Clipper szúrófűrészek és szablyafűrészlapok gyorsan és pontosan vágják fűrészárukat, raklapokat, fém és színesfémeket. A fűrészlapok háromféle anyagtípusban kaphatók: TCT, BIM és BIM +. Ezen kívül vannak gyorsvágó fűrészlapok sarokcsiszolókhoz, bevonatos keményfém fogakkal, minden fafajtához, műanyaghoz, PVC-hez és gipszhez, valamint az újraélezhető körfűrészlapok széles választéka a bontási munkákhoz.Itt !
Furnér és laminált anyagok:
A szuper-éles keményfém fűrészlapok a szúrófűrészekhez és az asztali fűrészekhez, újraélezhető háromszoros (TCG) fogakkal rendkívül hosszú élettartamot és teljesítményt nyújtanak a tökéletesen megmunkált élekhez. Nem számít, ha melamin-gyantával bevont termékeket, rétegelt lemezt, laminált paneleket vagy nagynyomású laminált (HPL) paneleket kell vágni.Itt !
Aluminium:
A Norton Clipper speciális alumíniumválasztékában a robusztus és tartós fűrészlapokat kínál az alumínium, a sárgaréz és a bronz vágásához. A szúrófűrészlapokon kívül vannak speciális gérvágó fűrészlapok húzó-, keresztirányú és gérvágó fűrészekhez is, negatív szögű TCG fogakkal.Itt 
Gépek:

Tiborcz Sándor

Alkalmazástechnikai Mérnök 

Corvinus Tools Kft.

2086 Tinnye, Bajcsy-Zsilinszky u.1.

Tel:       +36 26 335 184

Mobil:   +36 70 601 24 18

E-mail: at-mernok@corvinustools.hu

Web : https://corvinustoolskft.hu/

 
 
 
 
 
 
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Norton Clipper gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Milwaukee termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció