Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Újdonság a Nortontól CB311 téglavágó szalagfűrész!

Minden amit a téglavágó szalagfűrészről tudni kell ..
2022. március 29. 10:01
Termék bemutatók

A Norton Clipper CB311 téglavágó szalagfűrész

A kifejezetten könnyű anyagok, például üreges kerámia téglák, szilikátok, mészkő, ytong és még sok más építőanyag száraz vágására kifejlesztett szalagfűrészt a teljesítmény, a megbízhatóság és a robusztusság jellemzi. A CB311 stabilitását külön láb biztosítja, amely garantálja a géppel a biztonságos munkavégzést még egyenetlen talajon is.

 


Kicsi, de szép

A CB311 a Norton Clipper termékcsalád legkisebb szalagfűrésze. Ergonomikus kialakításához tartozik egy elektro-horganyzott, összecsukható vágóasztal. Használaton kívül a legkisebb helyen is tárolható, és szükség esetén könnyen szállítható a megfelelő munkahelyre. Más szalagfűrészekkel ellentétben a CB311 kellően kompakt ahhoz, hogy könnyen elférjen a legtöbb liftben és a szabványos ajtónyílásokon keresztül, amikor emeleten dolgozik, kisebb járművekben is szállítható.

A szalagfűrészhez CB311 Norton Extreme fűrészlap tartozik, amelynek hossza 2950 mm, így kicsomagolás üzembehelyezés után azonnal elkezdheti a precíziós vágást.

                                                                

A biztonság az első

Mint minden Norton Clipper fejlesztésnél, itt is a felhasználók biztonsága és kényelme az első. Az a funkció, amely ezt az eszközt rendkívül biztonságos géppé teszi, és megkülönbözteti a piacon lévő kevésbé jó minőségű modellektől, a kétkezes működés kettős biztonsági kapcsoló. Ez a funkció biztosítja, hogy a gépet csak akkor lehessen üzembe helyezni, ha a kezelő mindkét keze a fogantyún van. Ha a kezelő elengedi az egyik vagy mindkét kezét, a szalagfűrészlap leáll. Ez rendkívül biztonságossá teszi a CB311 használatát, és ezért ideális azoknak az ügyfeleknek, akiknek szigorú munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági előírásoknak kell megfelelniük a munkahelyen. Természetesen ez vonatkozik a lehetséges porkibocsátásra is ...

                                                   

Tiszta munka - még száraz vágásnál is

Annak érdekében, hogy a munkaterület a lehető legtisztább és pormentesebb legyen, a gép beépített vákum csatlakozóval rendelkezik, amely könnyen illeszthető szabványos építőipari porszívóhoz, például a Norton Clipper CV360-hoz. Ez kiküszöböli a munkakörnyezet szennyeződését és minimalizálja a porszennyezést.

                      

Kövess minket... Facebookon, Instagrammon 

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Norton Clipper gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Milwaukee termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció