Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
CÉGÜNKRŐL
 
A Corvinus Tools Kft. tevékenységét Pilisvörösváron kezdte meg. 2012-ben, a közvetlen vasúti kapcsolattal rendelkező székhelyet áthelyezte Tinnyére, a vasútállomás építése miatt. Cégünk tevékenysége szempontjából már nem csak az ipari és vállalkozói szektor kiszolgálása, hanem a viszonteladói hálózat bővítése is a cél.
 
Termékeink között ipari szerszámok, munkavédelmi termékek, valamint NORTON és CLIPPER csiszolóanyagok, építőipari gépek és természetesen saját márkás CORAX szerszámok is megtalálhatók. Integrált vállalatirányítási rendszerünk segíti a naprakész árukészlet és rendelés nyilvántartások rugalmas kezelését.
 
Üzletkötőink, területi képviselőink önállóan tervezik a vevőlátogatásokat. Nagy hangsúlyt helyezünk munkatársaink szakmai képzéseire, mérnök-üzletkötőink szakmai támogatásával. Vállalkozásunk irányvonalait az ipari szerszám nagykereskedelem, a műszaki megoldások mérnöki értékesítése határozza meg. A kollégák megoldó képessége segíti a vevőink által elvárt feladatok gyors és pontos végrehajtását.
 
 
Fotógaléria 
 
Képgaléria, 1/5Képgaléria, 2/5Képgaléria, 3/5Képgaléria, 4/5Képgaléria, 5/5
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Norton Clipper gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.9 Ft
Milwaukee termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció