További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
CÉGÜNKRŐL
 
A Corvinus Tools Kft. tevékenységét Pilisvörösváron kezdte meg. 2012-ben, a közvetlen vasúti kapcsolattal rendelkező székhelyet áthelyezte Tinnyére, a vasútállomás építése miatt. Cégünk tevékenysége szempontjából már nem csak az ipari és vállalkozói szektor kiszolgálása, hanem a viszonteladói hálózat bővítése is a cél.
 
Termékeink között ipari szerszámok, munkavédelmi termékek, valamint NORTON és CLIPPER csiszolóanyagok, építőipari gépek és természetesen saját márkás CORAX szerszámok is megtalálhatók. Integrált vállalatirányítási rendszerünk segíti a naprakész árukészlet és rendelés nyilvántartások rugalmas kezelését.
 
Üzletkötőink, területi képviselőink önállóan tervezik a vevőlátogatásokat. Nagy hangsúlyt helyezünk munkatársaink szakmai képzéseire, mérnök-üzletkötőink szakmai támogatásával. Vállalkozásunk irányvonalait az ipari szerszám nagykereskedelem, a műszaki megoldások mérnöki értékesítése határozza meg. A kollégák megoldó képessége segíti a vevőink által elvárt feladatok gyors és pontos végrehajtását.
 
 
Fotógaléria 
 
Képgaléria, 1/5Képgaléria, 2/5Képgaléria, 3/5Képgaléria, 4/5Képgaléria, 5/5
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Norton Clipper gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 359,71 Ft
Milwaukee termékek
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem