Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Fényszóró felújító készlet

Fényszóró felújítása 15 perc alatt
2024. június 10. 12:59
Termék bemutatók
Idővel a polikarbonát fényszórók elszíneződhetnek, mattulhatnak a napfény UV-sugárzása, eső, vegyszerek és felpattanó kövek miatt. Amikor a gyári kemény védőbevonat tönkremegy, a fényszórón apró felületi repedések keletkeznek, a lencse elszíneződik, ami jelentősen csökkentheti a fénykibocsátás hatékonyságát.
Kevés fény jut ki a fényszóróból, ami veszélyes és bukást jelenthet a műszaki vizsgán is.

A Norton komplett fényszórójavító készletet kínál, amely tartalmazza az összes szükséges terméket a karcolások eltávolításához és a kopott fényszórók felületének megújításához.
 

1.- A fényszóró csiszolása előtt tisztítsa meg a területet autósamponnal és vízzel, eltávolítva a port és a szennyeződéseket. Ragassza le a fényszórót Norton Orange Tape maszkoló szalaggal az autó többi részének megóvása érdekében.
Szakértői tipp:
KEMÉNY szennyeződés esetén használja a Norton agyagtárcsát, és csiszolás előtt alaposan tisztítsa meg a felületet.
 
2. 2.- Kezdje a terület csiszolását szárazon a NORTON PRO PLUS SMART REPAIR A975 P500 termékkel és lehetőség szerint Dual Action polírozógéppel. Ezek a korongok No-Fil® bevonatot tartalmaznak, amely csökkenti az eltömődést használat közben és meghosszabbítja a csiszolókorong élettartamát.
Szakértői tipp:
Ha a csiszolókorongon látható fehér nyomok vannak, cserélje ki egy újra.
 
3. 3.- A sárgás vagy mélyebb karcok eltávolítása után cserélje ki a csiszolókorongot egy puha felülettel rendelkező NORTON SUPERFLEXIBLE Q775 DISC P800 NORTON SUPERFLEXIBLE Q775 DISC P800 korongra.
Szakértői tipp:
Ügyeljen arra, hogy minden P500 csiszolási karcolást eltávolítson.

4. 4.- Törölje le a fényszórót Norton Blue Magnet  mikroszálas tisztítókendővel, hogy eltávolítsa a csiszolásból származó porrészecskéket és szennyeződéseket.

5. 5.- Nedvesítse meg a felületet, és kezdje el a nedves csiszolást a NORTON SUPERFLEXIBLE Q775 DISC P1500  tárcsával.
Szakértői tipp:
Mindenképpen távolítsa el a P800 csiszolás nyomait. A Norton Superflexible tárcsák No-Fil® bevonattal és rugalmas hátlappal készülnek, és kiváló csiszolási teljesítményt nyújtanak, további rugalmassággal a gyors és egyenletes felület érdekében.

6.- Ahogy a fényszóró tisztábbá válik, készen áll a nedves csiszolásra a NORTON SUPERFLEXIBLE Q775 DISC P3000 segítségével. Ezek a finom szemcsés csiszolókorongok ideálisak a még gyorsabb polírozáshoz folt (hologram) javító alkalmazásoknál, köszönhetően az egyenletes csiszolásnak, a sima felületnek és az alacsonyabb karcolási mélységnek.

7.- Törölje le a fényszórót a Norton Blue Magnet Blue Magnet mikroszálas tisztítókendővel, mielőtt polírozni kezd. Vigyen fel néhány csepp FARÉCLA G360 SUPER FAST COMPOUND-ot FARÉCLA YELLOW G MOP-pal egy 76 mm-es mini polírozóra.
Szakértői tipp:
Törölje le a felületet, és ellenőrizze fény alatt. Szükség esetén ismételje meg a műveletet.
 
8.- Tisztítsa meg a fényszóró környékét NORTON LIQUID ICE DETAILER SPRAY-vel.

9.- Még egyszer törölje át a felületet NORTON BLUE MAGNET mikroszálas tisztítókendővel, és vigye fel a FARÉCLA G3 WAX PREMIUM-ot. A legjobb eredmény érdekében használja a G PRO BLACK APPLICATOR WAFFLE PAD-et.
Szakértői tipp:
Vigye fel egyenletesen a viaszt először vízszintes, majd függőleges irányban. Ügyeljen arra, hogy a teljes felületet lefedje.

MOST VÁRJON 5 PERCET!
Ne érintse meg a gyantázott területet!

10.- A folyamat befejezéséhez törölje le a teljes felületet egy új, tiszta Norton Blue Magnet mikroszálas tisztítókendővel.
 
 
Norton Pneumatikus fényszóró javító, felújító készlet segítségével a fényszóró-helyreállítási folyamat gyors, kevesebb mint 15 percet vesz igénybe (a szétszerelésen és az összeszerelésen kívül). A fényszóró-helyreállítás, ha megfelelően történik, meghosszabbítja a fényszóróegység élettartamát. Szükség esetén a folyamat megismételhető, és lényegesen gazdaságosabb és
környezetbarátabb, mint a fényszórók ártalmatlanítása és cseréje.


 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Norton Clipper gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció