Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

BG2000 Síkcsiszoló feltét

BG2000
Síkcsiszoló feltét
Egységár (darab):
Bruttó: 255.000 Ft
Nettó: 200.787 Ft
Cikkszám:
BG2000OA33
Márka:
DTG
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

BG2000 Síkcsiszoló feltét

Leírás

A DTG-BG2000-es gépeinkhez alkalmazható síkcsiszoló feltét egy saját fejlesztésű kiegészítő kifejezetten felületek csiszolásához. Lehetővé teszi a munkadarabok párhuzamos csiszolását és egységes felület képezhető vele.

A pontos anyagleválasztást X és Y tengelyeken lineáris síneken mozgó kocsi biztosítja, melyet hosszirányban kézzel, míg kereszt irányban trapézmenetes orsó-anya kapcsolaton keresztül kézikerékkel mozgatunk. Az út mérése 0.01 [mm] osztású indikátorórával történik. A keresztirányú lineáris előfeszítését gázrugó biztosítja, ezzel elősegítve a precíz állíthatóságot. A síkcsiszoló feltétet ⌀150 [mm]-es tömör 90A shore keménységű kontaktkerékkel szereljük. A kerék a feltéttel egy egységet képez, ezzel biztosítva a beállított geometriák, párhuzamos felületek tökéletes reprodukálhatóságát. A munkadarab felfogatását 11 darab neodímium mágneshasáb biztosítja, melyek kaptak egy rozdamentes takarólemezt. A mágneses tartófelület mérete 45×300 [mm]. A munkadarabot tartó sín könnyedén le és felhelyezhető a görgőkre, ezzel lehetővé téve a munkadarab egyszerű fel-le helyezését és a könnyű tisztíthatóságot.
Újdonság a korábbi verziókhoz képest az is, hogy vízszintes állapotban is ergonómikusan használható, mert mozgatható a feltét pozíciója a géphez képest.

Amennyiben a terméket nem a DTG-BG2000 szalagcsiszológépen szeretnék használni, tudjuk a felfogató rendszerét már meglévő szalagcsisológépekhez is integrálni, erről előzetesen egyeztetni szükéges!

A termék esztétikus megjelenését, tartósságát és korróziógátlását galvanikus horganyzás és elektrosztatikus porfestés garantálja.

A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: asztali csiszológép
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Norton Clipper gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció