Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Végtelenített csiszolószalag 3M™ CUBITRON™ II 784F 50x1200mm P120+

Méret: 50x1200mm;
Szemcse: P120+;
Egységár (darab):
Bruttó: 2.572 Ft
Nettó: 2.025 Ft
Cikkszám:
3MCUB784FP120501200
Márka:
3M
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Csiszolószalagok 50x1200mm

Leírás

A 3M™ Cubitron™ ll 784F szövetszalag 3M precíziósan formált szemcséket tartalmaz. Szövetszalagjaink speciálisan megformált kerámia és kiváló minőségű alumínium-oxid pontos keverékéből állnak. Rugalmas, „J” tömegű pamuthordozóval és nyitott bevonatos szerkezettel rendelkeznek. A szalagok vízálló hordozót és csiszolási segédanyagot is tartalmaznak.

Előnyök:

  • A hasonló alumínium-oxid szalagokénál akár kétszer hosszabb élettartammal rendelkeznek, ellenállnak a hő miatt bekövetkező leépülésnek
  • Egyenletes, gyors csiszolás közepes nyomású alkalmazásoknál
  • Csiszolás és egybecsiszolás esetén hozzáidomul az egyenes és görbe felületekhez egyaránt
  • A csiszolási segédanyag lehűti a csiszolási eljárásokat a hőre érzékeny ötvözeteknél
  • Megfelel nedves és száraz csiszolásokhoz is az összes fémen
  • Az optimális tartósság és ár-érték arány érdekében az „YF” tömegű poliészter hordozót alkalmazzák a 36-80-as, míg a könnyebb, „XF” tömegű poliészter hordozót a 120-180-as szemcseméretnél használják

Használja a 3M™ Cubitron™ ll 784F szövetszalagot az alumínium-oxid szalagoknál tartósabb, gyorsabb és egyenletesebb csiszolásért. A speciálisan megformált kerámia és kiváló minőségű alumínium-oxid pontos keveréke optimális csiszolást biztosít közepes nyomású csiszolási és egybecsiszolási alkalmazásokban. Szövetszalagjaink kivételesen gyorsan csiszolnak és újulnak meg csiszolás közben. Ezek a kiváló teljesítményű szalagok költséghatékony termelékenységet kínálnak a közepes nyomású alkalmazásokban, amelyeknél a teljesen kerámiából álló szalag kihasználatlan lehet. A vízálló poliészter hordozóknak köszönhetően ezek a szalagok szárazon és vizesen is használhatók.

A hőre érzékeny ötvözetek, pl. a rozsdamentes acél, titán, nikkel és kobalt ötvözetek hőterhelés miatt bekövetkező repedése és elszíneződése elleni védelme érdekében csiszolási segédanyaggal csökkentik a csiszolási hőmérsékletet. Ezenkívül a csiszolóanyagot gyantával erősen hozzáragasztják a hordozóhoz, hogy a tartósságot magas hő és nyomás alatt is fenntartsák. A 36 és 80 közötti szemcseméretű változatok „YF” tömegű, míg a finomabb, 120-180 szemcseméretű termékek könnyebb „XF” tömegű hordozóval rendelkeznek. Mindkét tömegű változat mérsékelten rugalmas, és jól idomul az egyszerűbb kontúrokhoz és sima felületekhez. A 3M™ precíziósan formált szemcsék keverékének tudománya A 3M precíziósan formált szemcséi jelentős fejlesztést jelentenek a csiszolóanyagok technológiájában.

A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: csiszolószalag
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Norton Clipper gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció