Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Végtelenített csiszolószalag 3M™ Trizact 237AA 50x2000mm A45~P400

Méret: 50x2000mm;
Szemcse: P400;
Egységár (darab):
Bruttó: 4.128 Ft
Nettó: 3.250 Ft
Cikkszám:
3M237AA45502000
Márka:
3M
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Csiszolószalagok 50x2000mm

Leírás

A 3M™ Trizact™ 237AA csiszolószalag a 3M mikroreplikációs technológiáját alkalmazza, amelynél a mikronfinomságú alumínium-oxid részecskéket „X” tömegű szövethordozóba vonják be, ezáltal egyenletes csiszolást és felületmegmunkálást biztosít. A szalagokon csiszolási segédanyag van, amely megakadályozza a felmelegedést, elcsavarodást és elszíneződést.

Előnyök:

  • Az önélező piramisok már kezdetben élesek, és élesek is maradnak, továbbá a hagyományos csiszolóanyagoknál hidegebben csiszolnak
  • A rugalmas hordozó egyenletesen csiszolja a kontúrokat
  • Ideális a közbenső finiseléshez és finom csiszoláshoz a fémbevonás vagy polírozás előtt
  • A hagyományos elektrosztatikusan bevont csiszolóanyagoknál finomabb felületeket eredményez

A gyorsan vágó alumínium-oxidot tartalmazó 3M™ Trizact™ 237AA csiszolószalag használata egyenletesen finom felületkezelést biztosít kemény fémeken, pl. szén- és rozsdamentes acélon. Szövetszalagjaink a 3M mikroreplikációs technológiáját alkalmazzák, amelynél a mikronfinomságú alumínium-oxid részecskéket csiszolóásványból álló, apró piramisokká alakítják, majd azokat „X” tömegű szövethordozóba vonják be. Közepes nyomás esetén ezek a piramisok folyamatosan letörve új, éles ásványt hoznak felszínre, ezáltal egyenletes csiszolást és megbízhatóan finom felületmegmunkálást biztosítanak. A 237AA szövetszalagok tartós hordozója segít irányíthatóságot, alakíthatóságot és hatékony közepes nyomású csiszolást biztosítani.

A gyantás ragasztású csiszolóanyag nagyobb hőállóságot biztosít, és megakadályozza a leválást. A csiszolóanyag háromdimenziós piramisszerkezete egyenletesen oszlik szét az egész felületen, így állandó teljesítményt biztosít. Ezek a „piramisok” ásványrétegeket tartalmaznak, és az ismételt használat során elkezdenek letörni, ezáltal folyamatosan új csiszolószemcse-réteg kerül felszínre. Az ásványrétegek megújulási ciklusa fenntartja a csiszolóanyag élességét. A szalagon fóliaragasztó van, egy nagy erejű ragasztóanyag, amely a szalag végeit egymáshoz rögzíti, és a vibrációs karcolásokat minimalizáló, vékony fóliarögzítő közeget tartalmaz. Emiatt a szalag egyenletesen csiszol, és egységes finiselést eredményez. A Trizact csiszolóanyag finomabbra csiszolt felület eredményez, gyorsabb munkát tesz lehetővé, és a hagyományos csiszoló termékeknél akár ötször tartósabb. Precízen irányítható felületkezelést kínálnak, a kezelők a különböző finomságú anyagok számának csökkentése miatt kevesebb lépést és csiszoló anyagot használhatnak.

A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: csiszolószalag
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Norton Clipper gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció